Büyükşehir’den Antikkapı’ya Üç İlçede Kafeterya Devri
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 4’ü Gebze Millet Bahçesi’nde, 1’i Dilovası Millet Bahçesi’nde, bir tanesi de İzmit’te bulunan toplam 6 adet taşınmazını, kafeterya ve çay bahçesi olarak kullanılması için işletme yetkisini Antikkapı A. Ş. ’ye verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, 4’ü Gebze Millet Bahçesi’nde, 1’i Dilovası Millet Bahçesi’nde, bir tanesi de İzmit’te bulunan toplam 6 adet taşınmazını, kafeterya ve çay bahçesi olarak kullanılması için işletme yetkisini Antikkapı A.Ş.’ye verdi.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Tahir Büyükakın başkanlığında Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mecliste, Plan ve Bütçe Komisyonu raporlarında yer alan Emlak İstimlak Daire Başkanlığı’ndan gelen öneriyle, mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan üç ilçedeki taşınmazların işletme olarak kullanılma yetkisinin Antikkapı A.Ş.’ye devredilmesi görüşüldü. Aylık kira bedeli ve süresi Büyükşehir Belediyesi tarafından belirlenecek olan mekanların işletmesi 5 yıllığına, Büyükşehir iştiraklerinden Antikkapı Turizm İşletmecilik ve Özel Sağlık Hizmetleri A.Ş. ’ye oybirliğiyle devredildi.
DEVRİ YAPILACAK TAŞINMAZLAR
Gebze Millet Bahçesi: Dekoratif Kafe (5 bin TL+KDV) , Göl Kafe (12 bin 500 TL + KDV) , Spor Kafe ( 12 bin 500 TL + KDV) ve alanda bulunan bir adet büfenin işletmesi de (5 bin TL + KDV) ile devredilecek.
Dilovası Millet Bahçesi: Kır Lokantası (10 bin TL + KDV)
İzmit SEKA Park: Mahal Kafe ve Restoran (20 bin TL + KDV)
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




