Kocaeli Büyükşehir’den CHP’li Belediyeye Taşınmaz Devri
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan ve inşa halindeki taşınmazını, mezarlık idari binası olarak kullanılması için Derince Belediyesi’ne devretti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, mülkiyeti kendisine ait olan ve inşa halindeki taşınmazını, mezarlık idari binası olarak kullanılması için Derince Belediyesi’ne devretti.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantısı, Tahir Büyükakın başkanlığında Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi. Mecliste; Plan ve Bütçe Komisyonu’nun mülkiyeti Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Derince Çınarlı Mahallesi 17 Ağustos Deprem Şehitliği Mezarlık alanındaki 774,85 metrekare yüzölçümlü yapının, Derince Belediyesine tahsis edilmesi ilgili raporu görüşüldü. Mezarlık idari binası olarak kullanılacak olan binanın tahsisi, süresi, şartlarının belirlenmesine ilişkin protokol yapılması için olarak Büyükşehir Belediyesi Başkanlık Makamına oy birliğiyle yetki verildi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




