Atakent Cihan Hastanesi’nden Tabip Odası’na Hayırlı Olsun Ziyareti
Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin ile Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm, Kocaeli Tabip Odası seçiminden sonra yönetime gelen Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan, Dr.
Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin ile Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm, Kocaeli Tabip Odası seçiminden sonra yönetime gelen Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Ayşe Engin Arısoy, Yönetim Kurulu üyeleri Prof. Dr. Çiğdem Çağlayan, Dr. Tuba Özeren Altın, Dr. Hüseyin Aktürk ve Dr. Engin Balcı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Gerçekleştirilen ziyarette görüşülen konular arasında bölgemiz ve ülkemizde uygulanan sağlık politikaları ve mevcut durum değerlendirmeleri ile yeni yönetimin değerlendirmeye alacağı öncelik odaklı konular vardı. Atakent Cihan Hastanesi’nde mevcut olan yeni gelişmeler ve iyileştirmeler hakkında da görüşen yöneticiler, özellikle son dönemde hekim kadrosuna yeni dahil olan doktorların sağlık hizmeti sunumuna önemli bir değer kazandırdığını; bu kazanımın Kocaeli için değer yaratacağını belirtti. Bölgenin öncü sağlık kuruluşu olma misyonu ile hareket ettiklerini ve güler yüzlü sağlık hizmeti sunumunu odağa aldıklarını ifade eden Atakent Cihan Hastanesi Genel Müdürü Latif Sezgin ve Genel Müdür Yardımcısı Gültekin Görüm, misafirperverlikleri için Kocaeli Tabip Odası Yönetim Kurulu’na teşekkür etti.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar





