Vali Oldu, İlk Talimatı Dikkat Çekti
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü Kocaeli’de renkli bir ziyaretle kutlandı.
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 106. yıl dönümü Kocaeli’de renkli bir ziyaretle kutlandı.
İzmit Emek Dayanışması İlkokulu öğrencileri, İl Milli Eğitim Müdürü Emrullah Aydın ve okul yöneticileriyle birlikte İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.

Vali Koltuğuna Bu Kez Minik Bir İsim Oturdu
Ziyaret kapsamında Vali Aktaş, makam koltuğunu bir süreliğine 4. sınıf öğrencisi Lidya Koç’a devretti. Küçük öğrencinin heyecanı dikkat çekerken, protokolde renkli anlar yaşandı.
Çocuklardan Bayram Coşkusu
Ziyarete; İzmit Emek Dayanışması İlkokulu Müdürü Alper Yazıcı, sınıf öğretmeni Özay Bektaş ile birlikte Lidya Koç’un ailesi de katıldı. Bayram coşkusunun hissedildiği buluşmada çocuklar 23 Nisan’ın anlam ve önemine dair duygularını paylaştı.
“Tüm Çocukların Bayramını Kutluyorum”
İlhami Aktaş, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Lidya Koç başta olmak üzere tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutladı.Minik “valinin” makamda verdiği mesajlar ve heyecanı ise günün en dikkat çeken anları arasında yer aldı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



















