Tartışmalı Penaltı Tribünleri Ayağa Kaldırdı
Kocaelispor ile Konyaspor arasındaki karşılaşmanın 90+2. dakikasında verilen penaltı kararı maça damga vurdu. Erol Uyguç Hakem Cihan Aydın’ın Konyaspor lehine verdiği penaltı kararı, tribünlerde yoğun tepkiye yol açtı.
Kocaelispor ile Konyaspor arasındaki karşılaşmanın 90+2. dakikasında verilen penaltı kararı maça damga vurdu.
Erol Uyguç
Hakem Cihan Aydın’ın Konyaspor lehine verdiği penaltı kararı, tribünlerde yoğun tepkiye yol açtı. Taraftarlar karara uzun süre itiraz ederken, statta protesto sesleri yükseldi ve atmosfer bir anda gerildi.

Selçuk İnan Soyunma Odasına Gitti
Maçın son anlarında yaşanan tartışmalı penaltı sonrası Kocaelispor Teknik Direktörü Selçuk İnan, yedek kulübesini soyunma odasına götürdü ve kendisi de içeri girdi. Bu gergin an, hem tribünlerde hem de sahada en çok konuşulan detaylardan biri oldu.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar








