Silah Diye Gösterdiği Cisim Pense Çıktı
Kocaeli'de bir otobüs şoförüne yönelik tehdit ve hakaret olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada, olayın şüphelisi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Kocaeli'de bir otobüs şoförüne yönelik tehdit ve hakaret olayıyla ilgili yürütülen soruşturmada, olayın şüphelisi polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü'nün açıklamasına göre, 14 Temmuz 2026 tarihinde yerel basında yer alan haberlerin ardından İzmit ilçesi Körfez Mahallesi Kandıra Sapağı mevkisinde yaşanan olay mercek altına alındı. Yapılan incelemelerde otobüs şoförünü tehdit ettiği belirlenen S.D. isimli şüpheli, olay sırasında silah izlenimi vermek için kullandığı belirlenen pense ile birlikte polis ekiplerince yakalandı.
Adliyeye sevk edilecek
İzmit İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince gözaltına alınan şüphelinin emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği bildirildi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



