Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Nedim Arsal’a Ankara’da Yeni Görev!

Bir dönem AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı yapan Nedim Arsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Aynı kararla Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mesut Önem getirildi.

Nedim Arsal’a Ankara’da Yeni Görev!

Bir dönem AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı yapan Nedim Arsal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcılığına atandı. Aynı kararla Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mesut Önem getirildi.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığında gerçekleştirilen üst düzey atamalarda Kocaeli siyasetinin tanınan isimlerinden Kocaeli nsiyasetinin önemli isimlerinden Şevki Yılmaz'ın damadı Nedim Arsal’ın yeni görevi belli oldu. Cumhurbaşkanlığı tarafından alınan 19 Ekim 2026 tarihli ve 2026/346 sayılı karar kapsamında Arsal, Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdür Yardımcılığı görevine getirildi.

AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı yapmıştı

2008-2010 yılları arasında AK Parti İzmit İlçe Başkanlığı görevini yürüten Nedim Arsal, siyasi görevinden sonra bürokraside çeşitli sorumluluklar üstlendi.

2018 yılında Sakarya Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü olarak atanan Arsal, yaklaşık 7 yıl boyunca bu görevini sürdürdü. Aralık 2025’te Çevre Yönetimi Genel Müdür Yardımcılığına getirilen Arsal, son atamayla birlikte Bakanlığın Coğrafi Bilgi Sistemleri Genel Müdürlüğünde görev yapacak.

Kocaeli Çevre Müdürlüğüne Mesut Önem atandı

Aynı Cumhurbaşkanlığı kararı kapsamında Kocaeli Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne Mesut Önem atandı. Sakarya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğüne ise Hasan Mehmet Kuyumcu getirildi. Bakanlık bünyesindeki görev değişiklikleriyle birlikte Kocaeli ve çevre illerdeki yönetim kadrolarında da yeni bir dönem başladı.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *