Mevlid Kandili’nde Vali Aktaş’a Anlamlı Ziyaret
Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve beraberindeki heyet, Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Kocaeli İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu ve beraberindeki heyet, Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Kocaeli Valisi İlhami Aktaş’ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette İl Müftüsü Mehmet Sönmezoğlu’nun yanı sıra İl Müftü Yardımcısı Melek Alçın, İl Vaizi İnci Büyükakın Ar ve İmam Hatip Sami Altınkayık da hazır bulundu.
Mevlid-i Nebi çalışmaları değerlendirildi
Müftülük heyeti, Mevlid Kandili ve Mevlid-i Nebi Haftası kapsamında kent genelinde yürütülen çalışmalar ile gerçekleştirilecek faaliyetler hakkında Vali Aktaş’a bilgi verdi.
Vali Aktaş’tan Kandil mesajı
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali İlhami Aktaş, İl Müftüsü Sönmezoğlu ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Vali Aktaş, bu anlamlı günlerin birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularını güçlendirmesi temennisinde bulunarak, başta Kocaelililer olmak üzere tüm İslam âleminin Mevlid Kandili’ni ve Mevlid-i Nebi Haftası’nı kutladı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



