Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

KOTO’dan Kocaeli’de Yükümlülerin İstihdamı İçin İş Birliği

KOTO’dan Kocaeli’de Yükümlülerin İstihdamı İçin İş Birliği

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcılığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ile Kocaeli Ticaret Odası Başkanlığı arasında; kurumların güçlü yanlarını bir araya getirerek iş birliğini artırmak, eski hükümlü ve yükümlülerin İş Kanunu hükümleri çerçevesinde Kocaeli Ticaret Odası’na üye şirket ve işletmelerin imkânları ölçüsünde kişisel gelişimlerini desteklemek, iş ve istihdam olanağı sağlayarak yeniden topluma kazandırılmalarına yönelik ortak çalışmalar yürütmek amacıyla iş birliği protokolü imzalandı.

PROTOKOL TÖRENİNE KATILIM

Protokol törenine; Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, Cumhuriyet Savcısı Selda Tutuş, Denetimli Serbestlik Müdürü Bekir Türkmen ve kurum çalışanları katıldı.

BAŞSAVCI AKGÜN’DEN BAŞKAN BULUT’A TEŞEKKÜR

Kocaeli Cumhuriyet Başsavcısı Semih Akgün, eski hükümlü ve yükümlülerin istihdamına ve topluma yeniden kazandırılmalarına sağladıkları destek dolayısıyla Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut’a ve iş birliğinde emeği geçen kişi ve kurumlara teşekkür etti. Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, iş birliği protokolünün yükümlülerin çalışma hayatına katılımlarına ve yeniden topluma kazandırılmalarına katkı sağlamasını temenni etti.

 

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *