Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Kartepe’de Uyarılara Rağmen İhlalleri Sürdüren Market Mühürlendi

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir marketi, daha önce uygulanan idari işlemlere rağmen aykırılıkların devam etmesi üzerine 3 gün süreyle mühürledi.

Kartepe’de Uyarılara Rağmen İhlalleri Sürdüren Market Mühürlendi

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Ertuğrulgazi Mahallesi’nde faaliyet gösteren bir marketi, daha önce uygulanan idari işlemlere rağmen aykırılıkların devam etmesi üzerine 3 gün süreyle mühürledi.

Şehitler Caddesi’ndeki işletmede gerçekleştirilen denetimlerde, kasa ve raf fiyatları arasında uyuşmazlıklar ile son tüketim tarihi geçmiş ürünler tespit edildi. Daha önce benzer aykırılıklar nedeniyle 5 kez idari işlem uygulanan markette, uyarılara rağmen ihlallerin sürdüğü belirlendi.

Encümen Kararıyla Mühürlendi

Kartepe Belediye Encümeninin kararı doğrultusunda işletme, 3 gün süreyle faaliyetten men edildi. Kararın ardından zabıta ekipleri marketi geçici olarak mühürledi.

Özbayraklı: “Halk Sağlığı Konusunda Taviz Vermeyeceğiz”

Kartepe Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı, denetimlerin ilçe genelinde aralıksız sürdüğünü belirterek,“Vatandaşlarımızın sağlığını ve tüketici haklarını korumak önceliğimizdir. Yapılan uyarılara ve uygulanan idari işlemlere rağmen mevzuata aykırı uygulamaların sürmesine müsaade etmeyeceğiz. Halk sağlığını riske atan ve tüketici haklarını ihlal eden uygulamalara taviz vermeden denetimlerimizi sürdüreceğiz” dedi.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *