İzmit’te Yüzlerce Kişi Sorgulandı
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla İzmit'te okul çevreleri ve umuma açık alanlarda geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, öğrencilerin güvenliğini sağlamak amacıyla İzmit'te okul çevreleri ve umuma açık alanlarda geniş kapsamlı bir denetim gerçekleştirdi.
"Güvenli Okul" uygulaması kapsamında yapılan kontrollerde yüzlerce kişi ve çok sayıda araç denetlenirken, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

Okul Çevreleri Mercek Altına Alındı
24 Haziran 2026 tarihinde gerçekleştirilen uygulamada polis ekipleri, okul çevreleri başta olmak üzere öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu bölgelerde denetim yaptı. Çalışmalar kapsamında 184 kişinin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgusu gerçekleştirildi.
Araçlar da Kontrol Edildi
Denetimler sırasında 20 araç da ekipler tarafından durdurularak kontrol edildi. Yapılan incelemelerde suç veya asayiş yönünden herhangi bir olumsuz durum tespit edilmedi.
Uygulamalar Sürecek
Kocaeli Emniyet Müdürlüğü, çocukların ve gençlerin güvenli bir eğitim ortamında bulunmalarını sağlamak amacıyla okul çevrelerindeki denetimlerin il genelinde aralıksız sürdürüleceğini bildirdi. Emniyet yetkilileri, güvenli okul uygulamalarının eğitim dönemleriyle sınırlı kalmayıp yıl boyunca devam edeceğini vurguladı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



