İzmit’te Pide Kuyruğunda Silahlı Saldırı
İzmit Tepeköy Mahallesi’nde iftar öncesi bir fırın önünde sıra bekleyen İ. Y. , F. K. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü. Tartışmanın ardından F. K. , İ. Y. ’ye silahla ateş etti.
İzmit Tepeköy Mahallesi’nde iftar öncesi bir fırın önünde sıra bekleyen İ.Y., F.K. ile henüz bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.
Tartışmanın ardından F.K., İ.Y.’ye silahla ateş etti. Kurşunların isabet ettiği İ.Y., kanlar içinde yere yığılırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerinde yapılan ilk müdahalenin ardından İ.Y., hastaneye kaldırıldı ve hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Saldırgan Yakalandı, Soruşturma Başlatıldı
Olayın ardından kaçmaya çalışan F.K., polis ekipleri tarafından kısa sürede yakalandı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı ve ekipler saldırının nedeni hakkında incelemelerini sürdürüyor.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar




