Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

İzmit Belediye Tiyatrosu Bursa’da Dayanışma İçin Sahne Alıyor

İzmit Belediye Tiyatrosu Bursa’da Dayanışma İçin Sahne Alıyor

İzmit Belediye Tiyatrosu kursiyerleri, “Deli Bayramı” oyunuyla Bursa’da sahne alarak hem sanatı hem de dayanışmayı buluşturuyor

İzmit Belediye Tiyatrosu bünyesinde eğitim alan hobi yetişkin tiyatro kursiyerleri, Türk tiyatrosunun önemli kalemlerinden Turgut Özakman’ın kaleme aldığı “Deli Bayramı” adlı oyunla Bursa’da sahne almaya hazırlanıyor. İzmit’te üretilen kültürel ve sanatsal birikim, bu özel temsil aracılığıyla şehir dışına taşınarak daha geniş bir izleyici kitlesiyle buluşacak.

“ENGELSİZ YAŞAM İÇİN EL ELE”

“Engelsiz Yaşam İçin El Ele” temasıyla sahnelenecek oyun, 29 Mart Pazar günü saat 20.00’de Bursa Nilüfer’de bulunan Uğur Mumcu Sahnesi’nde izleyiciyle buluşacak. Lions Kulübü Engelsiz Yaşam Koordinatörlüğü ve Yönetim Çevresi ev sahipliğinde gerçekleştirilecek anlamlı etkinlik kapsamında bilet satışından elde edilecek tüm gelir, engelli bireylerin yaşamına katkı sunmak amacıyla kullanılacak. İzmit Belediye Tiyatrosu, bu özel gösterimle yalnızca sanatsal üretimini farklı şehirlerde görünür kılmakla kalmayıp aynı zamanda sosyal sorumluluk projelerinde de aktif rol üstlenmeye devam ediyor.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *