Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Gölcük’ten Ankara’ya Yürüyen Harb İş Kocaeli, Bolu’ya Ulaştı

Türk Harb İş Sendikası’nın dün başlattığı Ankara yürüyüşü kapsamında üyeleriyle Gölcük’ten yola çıkan Harb İş Kocaeli Şube Başkanı Şakir Akçer Bolu’ya ulaştı.

Türk Harb İş Sendikası’nın dün başlattığı Ankara yürüyüşü kapsamında üyeleriyle Gölcük’ten yola çıkan Harb İş Kocaeli Şube Başkanı Şakir Akçer Bolu’ya ulaştı.

Kamu Çerçeve Protokolü (KÇP) görüşmelerinde Türk Ağır Sanayi ve Hizmet Sektörü Kamu İşverenleri Sendikası’nın (TÜHİS) zam teklifine tepki gösteren Türk Harb İş Sendikası’nın dün Ankara’ya başlattığı yürüyüş devam ediyor. Sendikanın Kocaeli, İstanbul, Eskişehir ve İzmir Şube Başkanlığı temsilcileri Bolu’ya ulaştı. Hükümetin son zam teklifi öncesi eylem yapmaya hazırlanan Harb İş Sendikası’nın şube başkanlarının yürüyüşü yarın Ankara’da sona erecek. Sendika başkanları tersane işçisinin sesini Ankara’da duyurmaya çalışacak.

“TERSANE İŞÇİSİ TALEPLERİNDEN VAZGEÇMEZ”

Yürüyüşün sürdüğünü açıklayan Türk Harb İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Şakir Akçer konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

“Dün Gölcük Tersane Komutanlığı önünden başlattığımız yürüyüşümüz, devam ediyor. Şu anda şube başkanlarımızla birlikte Bolu’ya ulaştık. Tersane işçisine hükümet tarafından verilen yüzde 17’lik zam teklifini kabul etmedik, etmeyeceğiz, etmeyeceğimizi de söyledik. Üçüncü teklif öncesi Ankara’da bir eylem daha gerçekleştirmek için bu yürüyüşü başlattık. Yürüyüşümüz yarın sona erecek ve Ankara’da bulunan eylem çadırında taleplerimizi bir kez daha haykıracağız.”

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *