CHP’li Özaltan: Kocaeli Büyükşehir’in Araçları Menzil Tarikatına Tahsis Edilmiş!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarının Menzil tarikatına hizmet ettiğini söyleyerek tepki gösteren CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan: “AKP Darıca İlçe Başkanı da bunu doğruladı sonra beni yalanladı ama elimde video var.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarının Menzil tarikatına hizmet ettiğini söyleyerek tepki gösteren CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan: “AKP Darıca İlçe Başkanı da bunu doğruladı sonra beni yalanladı ama elimde video var. Yine bizim paramızla tarikatlara ve cemaatlere hizmet ediyorlar.” dedi.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan, İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet ile basın toplantısı düzenleyerek AK Partililere yüklendi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin araçlarının Menzil tarikatının Tuzla Orhanlı’daki yerine ulaşım hizmeti verdiğini dile getiren Özaltan, Başkan Büyükakın’a tepki gösterdi.

“KÖKSAL ŞAKAR DA DOĞRULADI SONRA YALANLADI”
Özaltan açıklamasında şu ifadelere yer verdi:“Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin araçları Tuzla Orhanlı’da yeri bulunan Menzil tarikatına hizmet ettiğini gören bir vatandaş videosunu da çekerek bana gönderdi. Bu kesin bir bildidir, ben hiçbir şeyi elimde bir şey olmadan söylemem ve bunu da bir vatandaş bana ulaştırdı. Bizim paramızla alınan bir araç yine tarikat ve cemaatlere hizmet ediyor. Bununla ilgili AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar da karşılaştığım bir programda Menzil konusunda ben de sizin gibi düşünüyorum ama beni aşan şeyler var maalesef dedi. Daha sonra beni yalancılıkla suçlayan Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, Menzil cemaatine Tahir beyin gönderdiği araçları paylaştığı gibi bunların cevabını da paylaşsın.”
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



