Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

CHP’li Özaltan: Bu Yolda Mola Yok, Mutlaka Kazanacağız!

Göreve geldiğinde 2 bin 140 olan mevcut üye sayısının 5 bin 140’a yükselttiklerini açıklayan  CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan: “Mücadelemize güç veren tüm partililerimize teşekkür ederim. Mutlaka kazanacağız, her şey çok güzel olacak.

CHP’li Özaltan: Bu Yolda Mola Yok, Mutlaka Kazanacağız!

Göreve geldiğinde 2 bin 140 olan mevcut üye sayısının 5 bin 140’a yükselttiklerini açıklayan  CHP Darıca İlçe Başkanı Hüseyin Cihan Özaltan: “Mücadelemize güç veren tüm partililerimize teşekkür ederim. Mutlaka kazanacağız, her şey çok güzel olacak.” dedi.

2023 yılı ağustos ayında düzenlenen 6. Olağan Genel Kurul ile Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Darıca İlçe Başkanı seçilen Hüseyin Cihan Özaltan, geride bıraktığımız 2 yılda mevcut üye sayılarını ikiye katladıklarını duyurdu. Önümüzdeki seçimlerde CHP’nin iktidara geleceğini vurgulayan Özaltan, 17 Haziran’da katıldıkları TBMM’de katıldıkları CHP Grup Toplantısı’nın ardından yeni üyelerin evraklarının  CHP Genel Merkezi’ne teslim edildiğini açıkladı. 

“İKTİDAR YOLCULUĞUNDA KARARLI MÜCADELEMİZ”

Partiye katılan 3.000 yeni üyenin evraklarını CHP Genel Merkezi’ne teslim ettiklerini söyleyerek sözlerine başlayan Başkan Özaltan konuşmasında şu ifadelere yer verdi: “Baba ocağının bir ferdi olmak isteyen ve mücadelemizde bizlere güç katacak yol arkadaşlarımızın (yeni üyelerimizin) evraklarını, Ankara’da Genel Merkezimize teslim ettik.  Partiye 3 bin yeni üyenin katıldığını duyuran Başkan Özaltan açıklamasında şu ifadelere Göreve geldiğimizde 2 bin 140 üyeyle başladığımız üye örgütümüzü, bugün itibarıyla 3.000 yeni üyemizin katılımıyla toplam 5 bin 140 üyeye ulaştırdık. Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Örgütü olarak büyümeye, güçlenmeye ve iktidar yolculuğumuza kararlılıkla sürdürmeye devam ediyoruz. Her biri yol arkadaşımız olan yeni üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyor, ‘Baba ocağına hoş geldiniz’ diyorum. Mücadelemize güç verdiniz. 

“ÜYELERİMİZ PARETİMİZE GÜÇ VERDİ”

Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in önderliğinde, Ekrem İmamoğlu’nun ve birçok bürokratımızın, gençlerimizin ve Parti Meclisi üyemizin tutkusuna sıkı sıkıya sarılarak mücadelemizi sürdüreceğiz. Bu yolda mola yok, dinlenmek yok. Çok çalışacağız, en hızlı biz koşacağız ve mutlaka kazanacağız. Her şey çok güzel olacak.”

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *