Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Büyükşehir Ak Parti Mitingi İçin Tramvayı Ücretsiz Yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimlerinin son mitingini bugün Kocaeli'de gerçekleştirdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan 31 Mart seçimlerinin son mitingini bugün Kocaeli'de gerçekleştirdi. Büyük miting sebebiyle Kocaeli'deki vatandaşların  miting alanına rahat ulaşımı sağlayabilmesi için öğleden sonra tramvay halka ücretsiz olarak gerçekleşti. Ak Parti'nin Kocaeli Kongre Merkezi otopark alanında gerçekleşen mitingi geçmiş yıllardaki Milli İrade meydanı mitinglerine benzemedi. Alanında dar ve yersiz olması da göz önüne alındığında katılımın düşük olduğu gözlendi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti'nin Kocaeli Kongre Merkezinde düzenlenen büyük mitingi için bugün Kocaeli'ne geldi. Saat.15.30 da alana gelmesi beklenen Cumhurbaşkanı Erdoğan Bursa mitinginin geç bitmedi sebebiyle Kocaeli'ne Saat:16.00'da helikopter ile geldi. Vali Seddar Yavuz, Milletvekilleri ve Büütükşehir belediye Başkanı Tahir Büyükakın tarafından çiçeklerle karşınanan Erdoğan 45 dakikalık konuşmasının ardından Kocaeli'den ayrıldı. Ak Parti'nin Kocaeli'deki 31 Mart yerel seçimler için düzenlediği Miting sebebiyle vatandaşlara ulaşımı rahat sağlayabilmek amacıyla öğleden sonra tramvay ücretsiz olarak gerçekleşti. 

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *