Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığına Sema Tiryakioğlu Atandı
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin’in tensipleriyle, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine Sema Tiryakioğlu atandı.
Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Merkezi Kadın Kolları Genel Başkanı Dilek Keskin’in tensipleriyle, Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanlığı görevine Sema Tiryakioğlu atandı.
BBP Kocaeli İl Başkanı Metehan Küpçü, yetki belgesini Sema Tiryakioğlu’na takdim ederken yaptığı açıklamada, destek mesajı verdi:“
Çıkmış olduğu bu kutlu yolda, her zaman ve her koşulda bütün gücümle yanında olduğumu ifade etmekten memnuniyet duyuyorum.”
Tiryakioğlu’nun parti rozetini ise eşi, Büyük Birlik camiasının yakından tanıdığı İlker Tiryakioğlu takdim etti.

Kadınların Aktif Rolü Vurgulandı
Yeni görevi dolayısıyla tebrik edilen Tiryakioğlu için yapılan açıklamalarda, kadınların teşkilat çalışmalarında daha aktif bir şekilde yer almasının önemi vurgulandı. Görevinin, teşkilat mensuplarına ve tüm Kocaeli’ye hayırlı olması temennileri dile getirildi. Sema Tiryakioğlu’nun atanması, Büyük Birlik Partisi’nin kadınlara verdiği önemin ve teşkilat içerisindeki temsil güçlerini artırma çabasının bir göstergesi olarak değerlendirildi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar



