Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Başkan Söğüt, Kent İçin Zor Ama Doğru Kararı Aldık

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, altyapının tamamlandığı, üst yapı çalışmalarının devam ettiği Mimar Sinan Mahallesi’nde çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Başkan Söğüt, Kent İçin Zor Ama Doğru Kararı Aldık

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, altyapının tamamlandığı, üst yapı çalışmalarının devam ettiği Mimar Sinan Mahallesi’nde çalışmaları inceledi, vatandaşlarla sohbet etti.

Bölgede sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Şener Söğüt, asfalt öncesi hazırlıkların büyük ölçüde tamamlandığını ve mahallede konforlu ulaşım için sona yaklaşıldığını belirtti.

BU KENTİN EN BÜYÜK EKSİKLİĞİYDİ

İlk olarak çalışmaların tamamen bittiği bölgelerdeki asfalt çalışmalarını inceleyen Başkan Şener Söğüt, “Altyapı gerçekten zor ve zahmetli bir iş. Vatandaşımızın da sabrının zorlandığı zamanlar oldu. Ama bu kentin en büyük eksikliğiydi. Sorunu görmezden gelip, tozu sümenin altında bırakmadık, biz doğrusunu yaptık” ifadelerini kullandı.

GELECEĞİ PLANLIYORUZ

Altyapı çalışmalarının uzun vadeli şehirleşmenin en önemli adımlarından biri olduğuna dikkat çeken Başkan Söğüt, “Yapılan yatırımların sadece bugünü değil, geleceği de planladığını vurguladı. Yenilenen altyapı sayesinde yağmur suyu, kanalizasyon ve diğer temel hizmetlerin daha sağlıklı şekilde yürütülmesini hedefliyoruz” dedi. Başkan Söğüt daha sonra vatandaşlarla sohbet etti.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *