Yarımca Sahil Yoluna 1200 Ton Asfalt
Körfez Belediyesi, Yarımca sahil yolunda yarım kalan bölgede asfalt çalışması gerçekleştirdi. Toplamda 1200 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.

Körfez Belediyesi, Yarımca sahil yolunda yarım kalan bölgede asfalt çalışması gerçekleştirdi. Toplamda 1200 ton asfalt serimi gerçekleştirildi.
Körfez Belediyesi, Yarımca Sahilinde Alparslan Türkeş Spor Kompleksi ile Anıtpark arasındaki sahil bandında asfalt serim işlemi gerçekleştirdi. Geçtiğimiz ay 60+ Aktif Yaşlanma Kulübü ile Alparslan Türkeş Spor Kompleksi arasında kalan kısımda çalışma yürütülmüş ve asfalt serimi gerçekleştirilmişti.
ÇOK GÜZEL OLDU
Ekipler son olarak Alparslan Türkeş Spor Kompleksi ile Anıtpark olarak da bilinen ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yeniden düzenlenen Şehit Nazım Ateş Parkı arasında kalan kısımda çalışma gerçekleştirdi. Toplamda 1.200 ton sıcak asfalt serilerek yol ulaşıma açıldı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar