Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Tatilciler Dönüş Yolunda

Ramazan Bayramı nedeniyle dokuz günlük bayram tatilinin sonuna yaklaşılırken tatilcilerin İstanbul'a dönüşe geçti. Tekirdağ-İstanbul- Kocaeli kara yolunda araç yoğunluğu başladı.

Ramazan Bayramı nedeniyle dokuz günlük bayram tatilinin sonuna yaklaşılırken tatilcilerin İstanbul'a dönüşe geçti.

Tekirdağ-İstanbul- Kocaeli kara yolunda araç yoğunluğu başladı. Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde her iki istikamette de akıcı yoğunluk devam ediyor. D-100 Karayolunda araç kuyruğu başladı. Yoğunluğun bugün (Pazar) geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor. 

TRAFİK YOĞUNLUĞU BAŞLADI

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşların dönüş yolculuğu devam ediyor. Tatillerini Trakya Bölgesi, Çanakkale, Saros Körfezi ve Ege kıyalarında geçirenler, yaşadıkları İstanbul'a dönmeye başladı.

TRAFİK EKİPLERİ KONTROLLERİ ARTTIRDI

Ramazan Bayramı tatili sebebiyle memleketlerine ve tatil bölgelerine gitmek üzere yola çıkan vatandaşların dönüş yolculuğu devam ediyor. Birçok sürücü bayramın bitmesi ile birlikte yola çıkmıştı. 9 günlük tatilin bitmesine kısa bir süre kala yola çıkmaya başlayan diğer sürücüler ise Anadolu Otoyolu Sakarya geçişinde her iki istikamette de akıcı yoğunluk oluşturdu. Sapanca ve Arifiye kesiminde akıcı bir şekilde ilerleyen trafikte herhangi bir olumsuzluk yaşanmazken, trafik ekipleri de belirli noktalarda kontrollerini sürdürüyor.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *