Körfezliler Sağlıklı Yaşam İçin Yürüdü
Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşleri bu hafta Tütünçiftlik sahilindeydi. Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşleri bu hafta Tütünçiftlik sahillinde gerçekleştirildi.


Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşleri bu hafta Tütünçiftlik sahilindeydi.
Körfez Belediyesi tarafından düzenlenen sağlıklı yaşam yürüyüşleri bu hafta Tütünçiftlik sahillinde gerçekleştirildi. Yürüyüşe; Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt, Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, muhtarlar, sporcular ve çok sayıda vatandaş katıldı.
SAĞLIK İÇİN ÖNEMLİ
Tütünçiftlik Nazende Sosyal Tesisleri önünde bir araya gelen topluluk, ilk olarak ısınma hareketlerinde bulundu. Isınma hareketlerinin tamamlanması ile birlikte yürüyüş başladı ve katılımcılar Tütünçiftlik sahil boyundan Derince Harikalar Sahili’ne kadar devam etti.
“HER HAFTA YAPACAĞIZ”
Yürüyüşün tamamlanması ile birlikte vatandaşlara çorba ikramında bulunurken, vatandaşlar da Başkan Söğüt’e teşekkür ederek her hafta yürüyüşün düzenlenmesini istedi. Başkan Söğüt de her hafta ilçenin farklı noktalarında sağlıklı yaşam yürüyüşlerini devam ettireceklerini söyledi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar