Kocaeli Yine 'Maşallah'Dedirtti
AK Parti'nin 8. Olağan Büyük kongresinde Kocaeli Teşkilatı, Genel Başkanları Recep Tayyip Erdoğan'dan bir kez daha 'maşallah' aldı. AK Parti Kocaeli Teşkilatı, 8. Olağan Büyük Kongre için Ankara Spor Salonu’nda pazar günü sabah saatlerinde yola çıktı.
DELEGELERE ÖZEL HEDİYE
AKP’nin bugün gerçekleşecek 8. Olağan Kongresi'nde Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyeleri büyük oranda değişecek. Parti yönetiminde Türk Devletleri ile İlişkiler, Kültür ve Sanat Politikaları ile Sağlık Politikaları alanlarında yeni Genel Başkan Yardımcılıkları oluşturulacak. Partide önemli değişikliklerden biri de Zorlu’nun, yeni oluşturulacak Türk Devletleri ile İlişkiler Başkanlığı'na getirileceği yönündeki kulis bilgisi oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kongreye katılacak 1607 delegeye, özel imzalı ve 4 bin TL değerinde saat hediye edecek. Toplamda yaklaşık 7 milyon TL’lik bir harcama yapıldığı belirtiliyor.

KABİNE DEĞİŞİKLİĞİ SİNYALİ
Kongrenin ardından gözler kabineye çevrildi. Kulislerde, Haziran ayında kabinede büyük bir değişiklik yapılacağı konuşuluyor. 18 bakanın bulunduğu kabinede en az yarısının değişeceği tahmin ediliyor.

Bu Haberi Beğendin Mi?
1 kişiden 1 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar






