Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Kartepe’nin Yetenekli Çocukları

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Yarıyıl Şenliği’nde minikler, eğlenceli bir gün geçirdiler. Etkinlikte, çocuklar örgü, ahşap ve seramik atölyelerinde hünerlerini sergileyerek yaratıcılıklarını konuşturdu.

Kartepe’nin Yetenekli Çocukları

Kartepe Belediyesi tarafından düzenlenen Yarıyıl Şenliği’nde minikler, eğlenceli bir gün geçirdiler. Etkinlikte, çocuklar örgü, ahşap ve seramik atölyelerinde hünerlerini sergileyerek yaratıcılıklarını konuşturdu.

2024-2025 Eğitim ve Öğretim yılı yarıyıl tatilinde Kartepe Belediyesi, çocuklara yönelik “Yarıyıl Şenliği” düzenledi. Etkinlik, Kent Meydanı Kartepe Sanat Evi’nde gerçekleştirildi ve çocuklar, eğitmenler eşliğinde örgü, ahşap obje boyama ve seramik boyama atölyelerinde yeteneklerini sergilediler.

HATIRA ALDILAR

Kartepeli minikler için düzenlenen etkinlikte, örgü atölyesi (anahtarlık tasarımı), ahşap obje boyama ve seramik boyama atölyeleri üç farklı seans halinde gerçekleştirildi. Çocuklar, eğitmenler eşliğinde atölyelerde kendi elleriyle ürettikleri ürünleri tamamladı ve bu eserleri hatıra olarak yanlarında evlerine götürdüler.

BAŞKAN KOCAMAN’A TEŞEKKÜR

Etkinlik için Kartepe Belediye Başkanı Av.M.Mustafa Kocaman’a teşekkür eden veliler, “Evlatlarımız hem eğlenip hem de el becerilerini geliştirme fırsatı bularak, etkinlikten keyif alarak unutulmaz bir deneyim yaşadılar” açıklamasında bulundular.

 

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *