İmo Kocaeli’den Adıyamanlı Depremzedelerle İftar
İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu sene Adıyaman’da depremden etkilenen vatandaşlar için gerçekleştirdi.


İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şubesi, her yıl geleneksel olarak düzenlediği iftar programını bu sene Adıyaman’da depremden etkilenen vatandaşlar için gerçekleştirdi.
Kocaeli’nin en aktif odalarından İMO Kocaeli Şubesi üyelerine yapmış oldukları duyuru ile her yıl geleneksel olarak düzenlenen iftar organizasyonunu, bu sene yine depremzede vatandaşlar için düzenledi. Şube üyelerinden toplanan bağışlarla İMO Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün, yönetim kurulu üyeleri Serkan Akyıldız, İsmail Yaruk, Nebi Suna, Fatih Gümüş, Önder Yalçınkaya ve Ahmet Gümüş deprem felaketinden etkilenen Adıyaman'a giderek 1200 kişilik iftar yemeği düzenledi.
‘BİRLİKTELİĞİN ÖNEMİNİ VURGULADIK’
Kocaeli İnşaat Mühendisleri Odası adına düzenlenen iftar organizasyonu sonrası, çocuklar için de çeşitli etkinlikler gerçekleştirildi. Oda üyeleri, kendilerine emanet edilen nakdi yardımlar ile çok sayıda alışveriş kartı aldıklarını ve bu kartların depremden etkilenen ailelere destek olmak için dağıtıldığını belirtti. İnşaat Mühendisleri Odası Kocaeli Şube Başkanı Ali Akgün yaptığı açıklamada "İMO Kocaeli Şubesi olarak her yıl düzenlediğimiz geleneksel iftar organizasyonumuzu, geçen yıl Kahramanmaraş'ta bu sene ise Adıyaman'da gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bizi yalnız bırakmayan değerli üyelerimize ve ailelerine canı gönülden teşekkürlerimizi ve şükranlarımızı sunuyoruz. Birlikteliğin ve yardımlaşmanın ne kadar önemli olduğunu bir kez daha anlıyoruz. Katkı sunan herkese teşekkür eder bu vesile ile şimdiden herkesin Ramazan Bayramını tebrik ediyorum" dedi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar