Hat 200'e Yakışmayan Görüntü!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne ait İzmit ile Kartal arasında sefer yapan ve hergün binlerce Kocaelili vatandaşın kullandığı Hat 200'ler yetersiz geliyor
İzmit-Kartal arası çalışan ve günde binlerce kişinin gidiş-geliş yaptığı hat 200'ler yetersiz geliyor. Vatandaşlar 15 dakika da bir kalkan araç sayısının 5 dakikaya düşürülmesini istiyor. Özellikle sabah ve akşam saatlerinde 1 saat araç içinde ayakta seyahat etmek zorunda kalan yolcular araçların havalandırmalarınında yetersiz gelmesiyle ciddi mağduriyet yaşıyor. Hat 200'lerde vatandaşlar hem duraklarda hem de araç içinde ayakta uzun kuyruklar halinde bekliyor.
ÇİRKİN GÖRÜNTÜ
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'dan hat 200'lerde konforlu yolculuk talep eden vatandaşlar 200 numaralı otobüslerin oldukça kalabalık olduğunu, insanların İstanbul’dan İzmit’e kadar ayakta yolculuk ettiğini, bu konuda iyileştirme yapılması ve sefer sayısının artırılması istiyor.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar