Fırtına Geliyor !
Kocaeli Valiliği, meteoroloji raporları göz önüne alarak vatandaşlara yarın sabah saatleri için fırtına uyarısında bulundu.
Kocaeli Valiliği, meteoroloji raporları göz önüne alarak vatandaşlara yarın sabah saatleri için fırtına uyarısında bulundu.
Kocaeli Valiliği’nden yapılan açıklama şu şekilde; “Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nce yapılan son değerlendirmelere göre; Rüzgarın, 22.12.2024 Pazar günü, günün ilk saatlerinden itibaren batı ve güneybatıdan 6 ila 8 kuvvetinde (50-75 km/saat) fırtına şeklinde eseceği tahmin edilmektedir. Fırtınanın, 22.12.2024 Pazar günü gece saatlerinden itibaren etkisini kaybetmesi beklenmektedir. Ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar