AHMET DAVUTOĞLU VE SARE DAVUTOĞLU, ANNELER GÜNÜ’NDE KOCAELİ’DE BİR ARAYA GELECEK
Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, 11 Mayıs Pazar günü Kocaeli’de gerçekleştirilecek Anneler Günü kahvaltı programına katılacak. Eşi Sare Davutoğlu ile birlikte Kocaeli halkıyla buluşacak olan Davutoğlu, etkinlikte anneleri onurlandıracak ve toplumsal bağların güçlendirilmesine katkıda bulunacak. Program, Kocaeli Gelecek Partisi'nin önemli etkinliklerinden biri olarak dikkat çekiyor.
İZMİT BELEDİYESİ DERNEKLER YERLEŞKESİ’NDE KAHVALTI PROGRAMI
11 Mayıs Pazar günü saat 11.00’de, İzmit Belediyesi Dernekler Yerleşkesi'nde gerçekleşecek olan etkinlikte katılımcılar, Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu ile bir araya gelecek. Anneler Günü'ne özel olarak düzenlenen kahvaltı programı, partililer ve Kocaeli halkı tarafından büyük ilgiyle karşılanacak. Etkinlik, toplumsal dayanışma ve aile değerlerine vurgu yapılacak bir atmosferde gerçekleşecek.
AHMET DAVUTOĞLU, İZMİT ÇARŞISI’NDA ESNAFI ZİYARET EDECEK
Etkinlik sonrası Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, İzmit Çarşısı'nda esnaf ziyareti yapacak. Yerel esnafla bir araya gelerek, onların sorunlarını dinleyecek ve Kocaeli’nin ekonomisine dair görüşlerini paylaşacak. Bu ziyaret, halkla daha yakın bir bağ kurma ve yerel ekonomiyi destekleme adına önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.