Cumhur İttifakı: Bütçe Tasarruf Komisyonu Gündeme Bile Alınmadı!
İzmit Belediyesinde bütçe tasarruf komisyonu kurulması vaadini hatırlattı. Cumhur İttifakı üyelerinden Muharrem Tutuş ve İlker Kazan bu vaadin gündeme bile getirilmediğini söyledi.

İzmit Belediyesinde bütçe tasarruf komisyonu kurulması vaadini hatırlattı. Cumhur İttifakı üyelerinden Muharrem Tutuş ve İlker Kazan bu vaadin gündeme bile getirilmediğini söyledi.
AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş ve MHP Meclis Üyesi İlker Kazan, gerçekleştirilen Kasım ayı meclisinde İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet'in seçim beyannamesinde yer alan vaadini önerge olarak sunduklarını, fakat gündeme bile alınmadığını belirtti.
‘GÜNDEME BİLE ALMADILAR’
AK Parti İzmit Belediye Meclisi Grup Başkanvekili Muharrem Tutuş ve MHP Meclis Üyesi İlker Kazan, yaptıkları açıklamada “2019 seçim beyannamesinde söz verdiği, bütçe tasarrufu komisyonunu 4 yıldır kurmayan ve yaklaşık 1,5 milyar TL bütçeyi eşine-dostuna, akraba ve yakınlarına bol keseden dağıtarak tüketenlere, artık son yıla girdiğimizi ve bu komisyonu en azından bu yıl kurmalarını teklif ettik. Ancak daha önce de belediye başkanının ve bazı milletvekillerinin yakınlarına giden şaibeli ve ihalesiz işleri araştırma komisyonu kurulması teklifini reddedenler, şimdi de kendi seçim vaatlerini bile gündeme alma cesaretini gösteremediler" ifadelerini kullandılar.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar