Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Civelek’ten TÜGVA ve Ensar Vakfı Tepkisi

İzmit Belediyesi tarafından TÜGVA ve Ensar vakıflarının protokolünün iptal edilmesine tepki gösteren AK Partili Mahmut Civelek, “Yapılan bu yanlıştan en kısa zamanda dönülmelidir. ” dedi.

Civelek’ten TÜGVA ve Ensar Vakfı Tepkisi

İzmit Belediyesi tarafından TÜGVA ve Ensar vakıflarının protokolünün iptal edilmesine tepki gösteren AK Partili Mahmut Civelek, “Yapılan bu yanlıştan en kısa zamanda dönülmelidir.” dedi.

CHP’li İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet, yeni dönemin ilk meclis toplantısında önceki dönemlerde (Belediye eski Başkanı Nevzat Doğan) 25 yıllığına TÜGVA ve Ensar vakfına kiralanan belediye mülklerinin protokolünü meclis çoğunluğunun kararıyla iptal etti. Kararın hukuksuz olduğunu ve 25 yıllık tahsisin birkaç belediye başkanının yetkisini de bloke ettiğini söyleyen İzmit Belediye Başkanı Fatma Kaplan Hürriyet’e AK Partili Mahmut Civelek’ten tepki geldi.

‘YANLIŞTAN DÖNÜLMELİ’

Sosyal medya hesabından açıklama yapan AK Parti İl eski Başkanı Mahmut Civelek, “TÜGVA ve ENSAR vakfı bizim, hepimizin! Bu iki vakfımızın hedefi, geleceğimiz olan gençlerimize ve çocuklarımıza ışık tutmaktır. İslam Eğitimini kendilerine misyon edinmiş iki değerli vakfımıza yapılan son derece yanlıştır. Bugün sadece ENSAR ve TÜGVA hedef alınmamakta, o vakıflarda İslami eğitim alan çocuklar, gençler de hedef alınmaktadır! Her fırsatta meclis çoğunluğu istenmesinin sebebi gençlere ve çocuklara eğitim veren bu iki vakıf olmamalıdır!Yapılan bu yanlış en kısa zamanda düzeltilmelidir!” ifadelerini kullandı.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *