Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

CHP’li Mehmet Kaçar Hastaneye Kaldırıldı

CHP eski Körfez İlçe Başkanı ve partinin aktif isimlerinden Mehmet Kaçar, aniden fenalaşması üzerine Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde midesinin delindiği belirlenen Kaçar, acil olarak ameliyata alındı.

CHP’li Mehmet Kaçar Hastaneye Kaldırıldı

CHP eski Körfez İlçe Başkanı ve partinin aktif isimlerinden Mehmet Kaçar, aniden fenalaşması üzerine Kocaeli Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Yapılan tetkiklerde midesinin delindiği belirlenen Kaçar, acil olarak ameliyata alındı.

Uzun yıllar CHP Körfez İlçe Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Kaçar, aniden rahatsızlanması üzerine sağlık ekipleri tarafından Kocaeli Şehir Hastanesi’ne sevk edildi. Hastanede yapılan kontrollerde mide delinmesi teşhisi konulan Kaçar, zaman kaybedilmeden ameliyata alındı.

Ameliyat Başarıyla Gerçekleşti

Başarılı geçen operasyonun ardından Mehmet Kaçar, Kocaeli Şehir Hastanesi 6. kat 1. Genel Cerrahi Servisi’nde (605 numaralı oda) tedavi altına alındı. Kaçar’ın sağlık durumunun iyi olduğu ve tedavisinin kontrol altında sürdüğü öğrenildi.

“10 Gündür Mide Ağrısı Çekiyordum”

Ameliyat sonrası yaşadıklarını anlatan Mehmet Kaçar, şu ifadeleri kullandı:“Yaklaşık on gündür mide ağrısı şikâyetiyle birçok hastaneye başvurdum. Acil servislerde ciddi bir sorun olmadığı söylendi. Ancak gece çok şiddetli bir ağrıyla uyandım. Yakınlarım durumun ciddiyetini fark ederek sağlık ekiplerine haber verdi. Hastaneye getirildim ve hemen ameliyata alındım. Çok başarılı bir operasyon geçti. Beni ameliyat eden hekimlere ve tüm sağlık personeline teşekkür ediyorum.”

Siyasi Camia Yakından Takip Ediyor

Mehmet Kaçar’ın sağlık durumunun iyiye gitmesi, CHP camiasında ve sevenleri arasında memnuniyetle karşılanırken, çok sayıda partili isim hastaneye giderek geçmiş olsun dileklerini iletti.

Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *