Başkan Sarı'dan Gençlere Yönelik İddianameye Tepki!
CHP, il Başkanımız Bülent Sarı nın , Kocaeli'de gözaltına alınan 72 kişi hakkında iddianame hazırlanmasına ilişkin açıklamada bulundu.
CHP, il Başkanımız Bülent Sarı nın , Kocaeli'de gözaltına alınan 72 kişi hakkında iddianame hazırlanmasına ilişkin açıklamada bulundu.
Bu süreç, gençlerimizin ifade özgürlüğüne ve adalete duyduğu güveni hedef alan bir girişim olarak değerlendirilirken, kamuoyunda büyük tepki topladı.
Protestolar sırasında gençlerimizi yalnız bırakmadığımız gibi, bu mesnetsiz iddianame karşısında da yanlarında olmaya devam edeceğiz. Yargıyı siyasi bir baskı aracı olarak kullanan iktidara karşı, hukuk mücadelesini sürdüreceğiz.
Adaletin bağımsız ve tarafsız bir şekilde tecelli etmesi gerektiğini hatırlatan yetkililer, "Mahkemeler ne iktidara ne de kadıya mülk değildir. Gençlerimizi de Cumhurbaşkanı adayımızı da beraat ettirip, erken seçimle bu baskıcı yönetimi sona erdireceğiz" açıklamasında bulundu.
Hukuk mücadelesine ve gençlerimizin haklarına sahip çıkma kararlılığı, "Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz!" sözleriyle bir kez daha vurgulandı.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar





