Başkan Sarı, Örgütlerimizle Maltepe Mitingine Hazırız !
CHP Kocaeli örgütleri, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için düzenlenecek Maltepe mitingine katılacak.


CHP Kocaeli örgütleri, yolsuzluk soruşturması kapsamında tutuklanarak cezaevine gönderilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na destek için düzenlenecek Maltepe mitingine katılacak. CHP İl Başkanı Bülent Sarı, “Örgütlerimizle mitinge hazırız” dedi.
İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun gözaltına alınmasının ardından Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, vatandaşları İstanbul Saraçhane’ye davet etmiş ve bir hafta boyunca her akşam miting gerçekleştirilmişti. CHP lideri Özgür Özel, son olarak 29 Mart Cumartesi günü saat 12.00’de Maltepe’de geniş katılımlı bir miting çağrısında bulundu. Miting duyurusunun ardından CHP Kocaeli örgütleri de mitinge katılmak için çalışmalarına başladı.
VATANDAŞLARIMIZIN TALEBİ FAZLA
CHP Kocaeli örgütleri de miting için tüm ilçelerden otobüs kaldırarak Maltepe’ye gidecek. İl Başkanı Bülent Sarı konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Otobüs sayımız her saat değişiyor. Tüm ilçelerimizden miting için otobüs kaldıracağız. Vatandaşlarımızın yoğun bir talebi var. Örgütlerimizle mitinge hazırız. Kocaeli olarak İmamoğlu’na güçlü bir destek vereceğiz.” dedi.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar