Bahar Candemir TBB Yönetiminde!
Türkiye Barolar Birliği’nde yapılan başkanlık seçiminde mevcut başkan Av. Erinç Sağkan yeniden göreve seçilirken, Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir de yönetimde yer aldı.

Türkiye Barolar Birliği’nde yapılan başkanlık seçiminde mevcut başkan Av.Erinç Sağkan yeniden göreve seçilirken, Kocaeli Barosu eski Başkanı Av. Bahar Gültekin Candemir de yönetimde yer aldı. Candemir böylece Kocaeli’den TBB yönetimine giren ilk isim oldu.
Kocaeli Barosu’nun eski başkanlarından olan Av. Bahar Gültekin Candemir Türkiye Barolar Birliği’nde yapılan seçimle yeniden başkanlığa seçilen Av. Erinç Sağkan’ın yönetiminde yer aldı. Ankara’daki Avukat Özdemir Özok Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen seçimin 38. Olağan Genel Kurulu’nda başkanlık yarışına mevcut başkan Sağkan’ın yanı sıra Samsun Barosu’na kayıtlı Av. Emrah Yavuzcan ve Muş Barosu’na kayıtlı Av. Mehmet Zahit Söylemez katıldı. Ankara’da gerçekleştirilen seçimde 355 delegeden 347’sinin oyu geçerli sayılırken; Erinç Sağkan oyların 309’unu aldı ve TBB’nin yeniden başkanlığına seçildi.
BAHAR CANDEMİR İLKİ BAŞARDI
Son genel seçimlerde CHP’den Kocaeli Milletvekili aday adayı olarak başvuruda bulunan ve bir dönem de Kocaeli Barosu Başkanlığı görevini yürüten Av. Bahar Gültekin Candemir de Sağkan’ın listesinde yer alarak Kocaeli’den TBB yönetimine giren ilk avukat oldu.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar