Ayağı Kayıp Başını Lavaboya Çarpıp Öldü
Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Karaçam Sokak Numara 21'de oturan ve yalnız yaşayan Kazım şenyıldız (73) sabah kahvaltısına çağırmak isteyen abisi tarafından ölü olarak bulundu.

Körfez ilçesi Esentepe Mahallesi Karaçam Sokak Numara 21'de oturan ve yalnız yaşayan Kazım şenyıldız (73) sabah kahvaltısına çağırmak isteyen abisi tarafından ölü olarak bulundu.
Alınan bilgi ve iddialara göre bir yıl önce eşini kanser nedeniyle kaybeden Kazım şenyıldız Esentepe Mahallesi'ne aile Apartmanına yerleşerek yalnız yaşamaya başladı. Akşam saatlerinde abisi Salih şenyıldız ile sohbet eden Kazım şenyıldız uyumak için 1 kattaki evine gitti. Sabahleyin kardeşini kahvaltıya çağırmak için Kapıyı çalan Salih şenyıldız yanıt alamayınca içeri girdi ve kardeşini lavaboda yerde hareketsiz yatarken buldu.
Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaptıkları kontrol sonrasında kazım şenyıldız'ın kafasını lavaboya çarparak yere düştüğü ve bu şekilde Hayatını kaybettiğini belirledi.
Olayla ilgili soruşturma ve inceleme başlatan polis ilk belirlemelere göre yaşlı adamın abdest almak için kalktığı sırada dengesini kaybedip düştüğünü ve kafasını lavaboya çarparak Hayatını kaybettiğini tahmin ediyor.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar