Ahsen Okyar’dan Türk Telekom’a Teşekkür
Kocaeli Kandıralılar Derneği kurucularından olan Ahsen Okyar son yıllarda Kandıra Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Mahallesi'nde ikamet ediyor. Ahsen Okyar’ın eşi Nursel Okyar geçen hafta Kocabayramlar’da telefonunu kaybetti.

Kocaeli Kandıralılar Derneği kurucularından olan Ahsen Okyar son yıllarda Kandıra Çakırcaali Divanı Kocabayramlar Mahallesi'nde ikamet ediyor.
Ahsen Okyar’ın eşi Nursel Okyar geçen hafta Kocabayramlar’da telefonunu kaybetti. Telefon üzerine kayıtlı olduğu için Türk Telekom Müdürlüğüne kaybolma işlemleri için müracaat etti. Sırası geldiğinde memur Meltem Cebeci Çulha hanımefendinin gösterdiği anlayış ve problemin çözümüne katkıları Ahsen Okyar’ı ziyadesi ile memnun etti. Ahsen Okyar, Alemdar Türk Telekom personeli Meltem Cebeci Çulha’ya teşekkürlerini sunuyor.
Bu Haberi Beğendin Mi?
0 kişiden 0 kişi beğendiSen de yorumunu yaz!
E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *Haftanın Özeti
Son dakika haberleri, resimler, videolar ve özel röportajlar