Kocaeli Haberleri Kocaeli Son Dakika

Kocaeli'nin Nabzını Tutan Site Kocaeliparaf.com'a Hoşgeldiniz. Kocaeli'in Güçlü Sesi, Kocaeli Haber, Kocaeli Haberleri, Kocaeli Yerel Haberleri

Kocaeli Paraf Haber Sitesi

Kemalpaşa Mh. Cumhuriyet Cd. Petan İşhanı Kat: 5 No:30 İzmit, Kocaeli
sennuruzan@gmail.com

Ağıralioğlu Kocaeli'de İzdiham İle Karşılandı !

Anahtar Parti Kocaeli İl binası açılışına katılan Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu izdiham ve büyük ilgi ile karşılandı. Yoğun bir kalabalığa seslenen Yavuz Ağıralioğlu simit hesabı yapan iktidara seslendi.

Anahtar Parti Kocaeli İl binası açılışına katılan Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu izdiham ve büyük ilgi ile karşılandı.

Yoğun bir kalabalığa seslenen Yavuz Ağıralioğlu simit hesabı yapan iktidara seslendi. Hiçbir mazereti olmayan iktidar 23 yıldır siz zenginlik halkla fakirlik sundunuz.  23 yıldır ülkede 15 milyon fakir eklemişsiniz. Memleketi zekat hale getirdiniz dedi. Anahtar Parrti İl binası açılışına Kandıra'dan da Yoğun bir katılım vardı. Yeşil Kandıra pankartlarıyla destek istediler.

HÜRTİYET"TE GELDİ

Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun katılacağı açılış programı için İzmit Körfez Mahallesi Ankara Karayolu Caddesi Birlik İş Merkezi’nin önünde sahne kuruldu. Dün İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu’nun Kocaeli programında yerini almıştı. Hürriyet, bugün Anahtar Parti bina açılış programını da es geçmedi. Hürriyet, program saatinden önce alana gelen isimlerden oldu.

MASKEYLE SAHNEYE ÇIKTI

Anahtar Parti Kocaeli İl Başkanlığı binasının açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Anahtar Parti Genel Başkanı Yavuz Ağıralioğlu’nun katıldığı program için bina önüne sahne kuruldu. Ağıralioğlu, sahneye İl Başkanı Nurettin Bulut’la çıktı. Gribal enfeksiyon geçiren Bulut, maskeyle sahnedeki yerini aldı.

MEZARLAR İÇİN BİLE ADAM ARIYORUZ

İktidara Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Devlet Bahçeli'ye seslenen Ağıralioğlu bunların hep bir mazereti var. Halkın adamı diyorlar Tayip bey için. Ancak bir işiniz olduğunuzda adam arıyoruz. Cenazesini defnetmek için bile mezar yeri için adammarıyoruz.  Sizin rakibiniz asgari üçretli, emekli, işçi. Dişimize göre muhalefet bulamadık diyor Tayip Erdoğan. Biz soruyoruz dişinizi kontrol edin.  

Bu Haberi Beğendin Mi?
1 kişiden 1 kişi beğendi

Sen de yorumunu yaz!

E-posta adresin gizli kalacaktır. Lütfen tüm zorunlu alanları doldurun *